Csehország Tornádó / Képtár - Időkép / Eddig 0 alkalommal nézték meg.

Csehország Tornádó / Képtár - Időkép / Eddig 0 alkalommal nézték meg.. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében.

„településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt.

Halálos tornádó pusztított Csehországban
Halálos tornádó pusztított Csehországban from www.szabadeuropa.hu
Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Hodonín településén fákat tépázott meg. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül.

A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az.

3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Tíz sérültnek súlyos az állapota. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette.

Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. Tíz sérültnek súlyos az állapota. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát.

Adománygyűjtés indult itthon a cseh tornádókárosultaknak ...
Adománygyűjtés indult itthon a cseh tornádókárosultaknak ... from dehir.hu
Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Tíz sérültnek súlyos az állapota. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő.

A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a.

Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. Tíz sérültnek súlyos az állapota. A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat. Hodonín településén fákat tépázott meg. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről.

„településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Eddig 0 alkalommal nézték meg.

Fatönk - Időkép Képtár
Fatönk - Időkép Képtár from www.idokep.hu
A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Eddig 0 alkalommal nézték meg. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé.

2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében.

Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába. Eddig 0 alkalommal nézték meg. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat. Tíz sérültnek súlyos az állapota. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama